ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

AQUAMOBILE

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Εφαρμογή λήψης ενδείξεων ύδρευσης με φορητά τερματικά...

 Το AquaMobile αποτελεί μια σύγχρονη εφαρμογή λήψης ενδείξεων ύδρευσης με φορητά τερματικά. Δημιουργήθηκε βασισμένη στην πολύχρονη εμπειρία του τμήματος development και των αναλυτών της tetras ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ. Υλοποιήθηκε με σύγχρονα εργαλεία ανάπτυξης (Microsoft Visual Studio 2005) και βάση δεδομένων Microsoft SQL Server mobile Edition. Λειτουργεί σε όλα τα τερματικά που διαθέτουν λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows mobile 5 και μεταγενέστερο. Ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι οι πραγματικές ενημερώσεις και η εξελιγμένη διαχείριση της πληροφορίας, τα οποία ο χειριστής τα ανακαλύπτει σε σύντομο χρονικό διάστημα με τη χρήση της εφαρμογής. Η εφαρμογή μπορεί να λειτουργήσει τόσο ως υποσύστημα του AquaData όσο και αυτόνομα με σύνδεση με άλλη εφαρμογή.

Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ένα πλήρες, φιλικό, λειτουργικό και χρηστικό περιβάλλον εργασίας το οποίο και εξελίσσουμε καθημερινά βασισμένοι στις αυξημένες απαιτήσεις της αγοράς και στα έμπειρα στελέχη μας που αφουγκράζονται τις ανάγκες των πελατών μας. Παρ' όλες τις καθημερινές μας προσπάθειες, είμαστε πάντα στη διάθεση του κάθε χρήστη που θέλει να μοιραστεί μαζί μας νέες ιδέες που μπορούμε να ενσωματώσουμε στην επόμενη έκδοση.
 

Η Εταιρεία

Η tetras ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ μελετά και αναλύει τις ανάγκες του κάθε πελάτη, σχεδιάζει, προτείνει και υλοποιεί την ολοκληρωμένη λύση, προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του, με κύριο γνώμονα την εκμετάλλευση της σύγχρονης τεχνολογίας. Μετά την υλοποίηση υποστηρίζει τεχνικά το έργο παρέχοντας υψηλού επιπέδου service.

Πρόσφατα Νέα

06 Ιουνίου 2018
29 Αυγούστου 2017
28 Αυγούστου 2017
©2020 Tetras Πληροφορική

Search